Welkom op mijn website. Leuk dat je hier een kijkje komt nemen.

 

Ik ben Annelijn Suijkerbuijk, theaterdocent en visagist, woonachtig in Utrecht, Leidsche Rijn. Als klein meisje ging ik verkleed als deftige dame, met hooggehakte schoentjes, het glas wegbrengen en draaide ik de krullers er al in bij al mijn vriendinnen.  Van die twee passies heb ik mijn beroep kunnen maken. Als theaterdocent leer ik anderen toneelspelen. En als freelance visagist maak ik creatieve plaatjes.

 

Theater…..

In 2008 ben ik afgestudeerd als theaterdocent aan de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht. Mijn afstudeervoorstelling; Woesj heeft op verschillende basisscholen gespeeld. Als theaterdocent ben ik meteen na mijn opleiding begonnen met het geven van theaterles bij jeugdtheaterschool Masquerade, tevens geef ik ook theaterles bij het UCK. Ik heb een aantal jaar gewerkt als theater/circusdocent bij jeugdcircus Poehaa en nog steeds is circus een passie van me.

Bent u op zoek naar een circus- theaterdocent of theatermaker, neem dan gerust contact met me op.

….. en visagie

Al tijdens mijn opleiding tot theaterdocent heb ik me bekwaamd in grime. Wat een aantal jaren daarna begon als een korte cursus visagie, monde uit in een opleiding tot visagist bij Studio Belezza te Waardenburg. Hierna heb ik me bekwaamd in hairstyling en heb ik meerdere masterclasses visagie gevolgd bij Tom Sebastian.

Regelmatig ben ik als visagist aan het werk bij fotoshoots en verzorg ik de visagie van bedrijfsreportages.

Bent u op zoek naar een visagist neem dan gerust contact met me op.